• IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy
 • IndepenDance Academy

Personal

Det är vi som är personalen på IndepenDance Academy.
Vårt mål är att erbjuda alla våra elever inspirerande, motiverande och utvecklande träning & lärande. Alla kan utvecklas och alla har sitt egna uppsatta mål. Vi finns för dig och hela din familj genom hela livet. Vi har kurser för alla åldrar och hela familjen. 

Bild saknas

Emma Kvanth

Emma studerade samhällsprogrammet, humanistisk gren med fördjupning i internationella relationer och politik, vid De la Gardiegymnasiet. Efter gymnasiet utbildade hon sig till sjuksköterska vid Högskolan i Skövde och avlade examen i januari 2001. Emma jobbade mellan 2001-2009 på Sjukhuset i Lidköping inom kirurgi och ortopedi. Hon har även arbetat på Ambulansen i Skara 2013, samt tillfälligt runt om på sjukhus och vårdcentraler i Syd -och Nordnorge.

Under hösten 2003 fördjupades kunskaperna i idrottsmedicin vid Karolinska institutet.

Rörelse och aktivitet har alltid varit viktigt för Emma. Hon började vid 4-års ålder med barngymnastik. I januari 1989 började Emma dansa disco i Lidköping. Mellan åren 1989-1999 tävlade hon framgångsrikt i singel-, par- och gruppdisco. Hon blev bl a Nordisk bronsmedaljör i singeldisco och pardisco 1996. Hon tillhörde även Svenska landslaget i disco 1996 där hon representerade Sverige i kategorin singeldisco. Emma har under många år tagit klasser i disco, jazz, balett och lärt sig grunderna i några av pardanserna.

Efter nio år som elev började hon i januari 1998 att undervisa i discodans. Emma avlade sin danslärarexamen i maj 2004.Hon har deltagit flitigt på förbundets kongresser och seminarium för att inspireras, utvecklas och uppdateras. Emma undervisar barn och ungdomar i disco, balett, hiphop, freestyle discojazz, slowdance samt dansteknik, allt från nybörjare upp till elitnivå. Hon undervisar även vuxna och inspirerar dem att ge sig hän dansens rörelser. Emma har under många år undervisat och coachat många barn och ungdomar som genom åren satsat och fortfarande satsar på tävlingsdans i Lidköping inom disco, slowdance, freestyle discojazz och hiphop i alla åldrar från 5 till 20 år. Under hennes många år som lärare har Emma coachat fram flerfaldiga mästare och mästarinnor, samt dansare som fått representera Sverige internationellt och därigenom satt Lidköping på danskartan. Hon är även utbildad domare och har anlitats flitigt som domare i Sverige samt våra grannländer Norge och Danmark. Emma har dömt både Svenska-, Norska- och Danska mästerskapen i disco, hiphop och performing art. Hon har även genomfört workshops i Sverige, dels med dansundervisning men också föreläst om kostens betydelse, ätstörningar samt skönhetsideal. Föreläsningar har också hållits om idrottsskador och praktiskt visat hur ungdomar kan hjälpa varandra om olyckan varit framme under träning eller tävling. Under många år genomförde hon även modevisningar, brudvisningar, hårvisningar, div uppvisningar, talangjakter. Emma var Lidköpings Lucia 1995, Skaraborgs Lucia 1997 och Tärna i Sveriges Lucia 2000. 

2006 tilldelades Emma Lidköpings kommuns idrottsstipendium "För insatsen inom danssporten och engagemanget i tävlingsdansverksamheten".

Under många år har Emma arbetat med barn och ungdomar inom Skapande skola i Lidköping, Skara, Götene och Ardala. Undervisningen har varit allt från förskoleklass upp till högstadiet och gett barnen och ungdomarna en inblick i dansens värld. Emma har sedan 2011 ett samarbete med Västra Götalands konståkningsförbund och undervisar då deras elever i olika sorters dans på Skatecamp i Lidköping. Här deltar ungdomar som är nybörjare och ända upp till Sverigeeliten inom konståkning. 

Bild saknas

Karin Odermatt

Karin är född och uppvuxen i Schweiz. Hon flyttade sedan till England och därefter till Italien för att slutligen börja på Cirkusskolan i Berlin. Hon jobbade efter avslutad utbildning 7 år i en Trapezduo och uppträde runtom i världen och vann flera priser med detta nummer. Det var flera Varieteer, Företagsevents och Festivaler. Bland annat Cirque de soleils Dinnershow i Berlin under tre år. Under den tiden hade hon en coach från Moskva Statscircus som tränade henne under ett år i solotrapets. Efter att ha fått barn och flyttat till Skandinavien börja hon jobba tillsammans med Jocke Assarsson från Lidköping i Köpenhamn på nordens största dinnershow med 1000 sittande middagsgäster. Hon uppträde med luftring, luftrep, trapets och comedy och de gjorde mer än 900 shower. Varje år tog hon workshops i clownerie med en av världens bästa clownlärare i Frankrike. 2011 flyttade de till Sverige. Hon har tagit examen i anatomi, fysiologi och sjukdomslära, rest regelbundet till New York för att träna pole fitness och för att ta sin licens till instruktör i pole fitness. 2014 tog hon sin examen. Tillsammans med Jocke har hon skrivit och spelat in flera TV-serier till SVT Barn tv "Jecko & Jessie" , har skapat en egen show med livemusic och 7 artister som spelas varje vinter i Sälen. På sommaren ansvarar de för Kolmårdens underhållning för parkens besökare. De har även uppträtt på Events som arrangerats av Ericsson, Mary Kay, Volvo, Toyota, Gothia cup, Partille cup, Tupperware samt Barnfestival och Astra Sceneca.

Karin älskar sitt jobb och allt som hänger ihop med det.

Genom åren har hon lärt sig mycket om kroppen, hur man bygger muskler och hur man tränar på ett bra och sunt sätt. Kost är en del också som påverkar detta vilket hon har mycket kunskap om. Hon vill gärna dela med sig sina erfarenheter och tränar på ett roligt och spännande sätt.

Karins modersmål är schweizerdeutsch och hon har erfarenhet av undervisning på svenska, engelska, franska, tyska och danska.

Bild saknas

Sabina Westerling

Sabina har studerat samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning Dans & Teater, på Katedralskolan Skara och tog examen 2014. Hennes huvud -och specialinriktning var danstekniker.
Under sin studietid på gymnasienivå undervisade hon elever på Djäkneskolan, Skara i flera olika stilar så som modernt, balett och hiphop.

Hösten 2014 tillbringade hon på Åsa Folkhögskola fivestyles där hon fick möjligheten att utveckla sin egen danskunskap samt öka kompetensen i de olika stilarna inom streetdansen så som Popping, Locking, Hiphop, Breaking och House. Sabina har också under utbildningstiden fått mycket kunskap om stilarnas historia. Sabina har dansat sen 2007, hon har tagit klasser och utvecklats inom Disco, Hiphop, Balett, Jazz, Modernt och Bugg. Hennes största meriter har tagits i Discodans, HipHop och Battles. Sabina är en rutinerad tävlingsdansare på nationell och internationell nivå. Hon har tillhört svenska landslaget flerfaldigt i disco och hiphop. I början av 2014 började hon intressera sig för tävlingsformen Battles och började tävla i detta med stor framgång både nationellt och internationellt.

2012 började Sabina att undervisa i disco och examinerades 2012 i grundutbildning för disco & hiphop. 

Sabina satsar helhjärtat och målmedvetet på sin personliga utveckling samt ledarskap i sin dansundervisning, och hoppas kunna hjälpa eleverna till en personlig utveckling inom hiphopdansens stilar. Hennes främsta meriter är  SM Disco 2010 bronsmedaljör singel, SM Disco 2011 bronsmedaljör singel, Svenska Mästarinna Hiphop 2012 singel, Nordisk Mästarinna 2012 pardisco, EM  Hiphop 2013 bronsmedaljör singel, SM Hiphop 2013 bronsmedaljör singel, SM Hiphop 2014 bronsmedaljör singel, SM Battles 2014 silvermedaljör. 

Bild saknas

Hanna Baudtler

Hanna tog examen vid Barn- och Fritidsprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping 2018 och har genom sin utbildning erfarenhet av arbete och pedagogik med små barn. 

Hanna har under många år dansat disco och hiphop samt tävlingsdansat med flera framgångsrika placeringar. Hon tränar fortfarande själv dans flera gånger i veckan. 

Hon trivs med att arbeta med barn och möta nya människor och tycker om att anta ny utmaningar och att se möjligheter.

Hanna har jobbat med service, restaurang och butiker under flera år. 

Våren 2017 började Hanna undervisa i barndans, hiphop kidz och commercial jazz hos oss på Independance och under hösten 2017 gick hon vidare med att även undervisa disco från 5 år upp till 17 år, hiphop och discoteknik. 

Hanna undervisar även i kommunalverksamhet med "dans i skola projekt" från förskoleålder upp till högstadiet, uppdrag i samarbete med Studiefrämjandet samt Sport och kultur för alla. Hon leder dans för möhippr och svensexor och liknande event samt privatlektioner i dans för barn, ungdomar och vuxna men även seniorer som vill lära sig att dansa. Hanna undervisar även barn och ungdomar i dans på SkateCamp arrangerat av VKF, Västergötlands Konståkningsförbund. 

Hanna undervisar i disco, dansteknik, hip hop, barndans, barnbalett, akrodisco och commercial jazz för alla åldrar. Hon har även hand om barnkalas och dansar, leker och är kalasvärdinna på Independance. 

Bild saknas

Gabriela Carrasco

Gabriela är född i Mexiko och startade där sin polefitnessträning 2012. 

2014 blev hon certifierad av Mexican Federation of Polefitness och startade därmed att undervisa. 

Gabriella har tävlat i Mexiko dels som amatör och dels som proffs. Hon har en silvermedalj i tävlingen "Region Del Golfo"

Som instruktör har Gabriella undervisat på tre olika studios runt om i Mexiko och har där utvecklat sina elevers kunskaper, styrka och flexibilitet. 

För två år sedan gick flyttlasset till Sverige tillsammans med sin make. Här har Gabriela sedan fortsatt att utveckla sin kunskaper genom träning med Karin Odermatt.

 

Bild saknas

Diana & Sven Hämberg

Sven började att dansa bugg i Borås dansförening vid 11 års ålder, och tävlade i fler år. Därefter gick han över till att dansa Jitterbugg/lindy hop, rankad 1:a i Sverige i ungdomsklassen i tre år. Sven fortsatte sen sin danskarriär genom Tiodans med latin/standard. Flyttade sen till Stockholm för att satsa på ballroom. Han var rankad 4:a i Sverige och representerade landslaget vid ett flertal internationella mästerskap. Sven är den enda dansaren tillsammans med sin dåvarande danspartner som varit i SM-final i både bugg, rockn roll samt tiodans i Svenska Danssportförbundets historia. 

Diana är i grunden gymnast som senare gick över till att verka som tränare i redskapsgymnstik. Hon har utövat socialdans såsom sedan 14-års ålder. När Diana träffade Sven 1994 blev det fokus på tävlingsdans. Diana har även fått äran att coacha Team Sweden i Tiodans. 

Tillsammans driver duon dansskolan - Dansmix med bas i Halland. De är anlitade professionellt för uppdrag runt om i hela Sverige. Sedan 1994 då de träffades har de gett danskurser och spridit dansglädje till tusentals elever. 

Bild saknas

Cecilia Ehrling Danermark

Cecilia har tävlingsdansat sedan 9 års ålder i 10-dans där hon vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar.

2006 turnerade hon med dansgruppen "Burn the floor" och har dessutom medverkat som instruktör i TV4s succeprogram "Let´s dance" i hela tolv säsonger där hon har vunnit fyra gånger. 

Hon har flera års erfarenhet av undervisning i alla former, alltifrån socialt, till tävlingsform, till tävlingsdans och stora event. 

Foto: Albin Bogren

Bild saknas

Gabriel Nielsen Soldati

Gabriel har sedan 11 års ålder haft en stor passion för akrobatik. Han gick estetiskaprogrammet på gymnasiet med inriktning på contemporary circus ”nycirkus”. Därefter fortsatte han högskolestudier vid Stockholms Universitet / Stockholms Konstnärliga högskola och har en kandidatexamen i koreastudier och fristående kurser i handstående. Han har även med sig pedagogik och utbildning från Seoul Street Arts Creation center och Cirkus Cirkör.

Under åren 2017-2018 arbetade Gabriel som tränare för Cirkus Cirkör och planerade workshops och undervisade grupper för barn från 5 år, ungdomar och vuxna i olika nivåer i parkour, akrobatik, trampolin, drama, golvakrobatik, handstående, kinesisk pole, vighet och kondition. Han var även ansvarig för att regissera shower för terminskurserna. Gabriel har även frilansat som pedagog och coach och har då hållit workshops och gett privatlektioner i handstående, parkour, akrobatik och trampolin i bland annat Sverige och Sydkorea. Han pratar flytande engelska och koreanska.

Han uppträdde i en spektakulär show med Cirkus Cirkör på Nobelfesten 2012 och Oneiri Circus Show (2013) för att nämna några shower.

 

Bild saknas

Amanda Lidholm

Amanda har många utbildningar bakom sig däribland Jennie Widegrens danslinje i Stockholm och Iwanson International  School of Contemporary Dance i Munchen där hon 2014 tog sin examen som professionell dansare.

Sedan hennes examen har hon frilansat runtom om i världen och varit verksam som koreograf, pedagog och dansare i bland annat München, Berlin, New Delhi, Mumbai, Pune, Skellefteå, Visby, Stockholm och Göteborg. Hon har koreograferat flera stycken, däribland ett modernt stycke till "Avayava Contemporary Dance Festival" i Indien och som dansare bland annat medverkat i föreställningar med Celidance - ett Skellefteå baserat kompani.

Tidigare har hon medverkat i diverse tv och film produktioner såsom " Allsång på Skansen " eller " Sommarkrysset" men också mer konstnärliga produktioner som H.O.M.E, en modern föreställning i Munchen. Hon har  även många års erfarenhet av undervisning där hon t.ex har jobbat som huvudlärare i Jazz på Performing arts school i Göteborg

Sedan tre år tillbaka är hon bosatt i Stockholm där hon jobbar som lärare i jazz och modernt på Base 23 samt Kulturama.Hon driver även #SthlmDolls som är ett eventbolag med fokus på underhållning. Där har hon koreograferat och satt ihop olika shownummer för event som skett i t.ex Spegelsalen på Grand hotel , Stora Salongen på Berns och Blå Hallen i Stockholms Stadshus.

 

Bild saknas

Oskar Örn

Oskars största intresse är en aktiv livsstil. Han tävlar själv i Freerunning och har deltagit i "Ninja Warrior Sverige" två år i rad. Oskar har även ett stort intresse för teknik och tycker om att själv finna lösningar på problem som uppkommer i hans aktiva vardag. 

Oskar gick grundskolan i Färgelanda och har studerat på Teknikcollege i Uddevalla mellan åren 2010-2013 och har genom detta arbetslivserfarenhet från Midroc Redoverken AB som projektsupport av och till mellan åren 2013-2015. Han har även vikarierat som lärare på högstadiet i Uddevalla under 2017.

Mellan åren 2011-2013 var Oskar ledare i parkour och gymnastik i åldrarna 7-28 år på Kropps gymnastikförening i Uddevalla. Efter detta började han arbeta som tränare, utbildare, föreläsare och kanslist på UGP, Uddevalla gymnastik och parkour under åren 2013-2016. Han föreläste i skolor och hos andra föreningar om parkour samt utbildade nya ledare inom detta område. Oskar höll även i träningar för barn från 7 år samt upp till vuxengrupper. 

Oskar har genomgått utbidningar via Gymnastikförbundet så som baskurs barn och ungdom (2011, Uddevalla), trampolin steg 1 (2012, Uppsala), parkour/freerunning steg 1 (2013, Uddevalla). 

Idag driver Oskar eget företag som frilansare med mestadels uppdrag i Västsverige med träning och inspirationsföreläsningar. Han har genomfört  jobb på uppdrag av Friluftsfrämjandet innefattande att skriva ett utbildningsmaterial, filma och redigrera instruktioner för naturparkour. 

 

 

Bild saknas

Amanda Holgersson

Amanda är uppvuxen i Lidköping  har dansat sedan hon var 6 år gammal. Hon har dansat många olika stilar men fastnade mest för discodansen som hon även tävlade i under ca 10 års tid. Hon kom med i svenska landslaget vid 15 års ålder och har sedan dess medverkar i ett flertal EM & VM, samt tagit 2 SM-guld i både singel & par.

 

Amanda bor just nu i Göteborg där hon studerar, dansar och tränar på fritiden.

Hon har även sen några är tillbaka undervisat samt coachat i disco på workshops och elitsatsningaträffar för Svenska Danssportsförbundet.

Hon är även engagerad i Svenska danssportsförbundet genom att vara landslagscoach i disco samt sitter med i kommittén för disco, slow och freestyle.

Bild saknas

Lisa Jahnstedt

Lisa går första året på Barn- och fritidsprogrammet på De la Gardiegymnasiet. Hon brinner för att arbeta med barn och människor och vill i framtiden arbeta med utsatta grupper och barn och människor som har det svårt för att kunna vara med och göra skillnad för dessa.

Hon har dansat sedan 3 års ålder och har alltid haft en stor passion för dans. Under åren har hon provat flera stilar och sedan flera år tillbaka fastnat för disco, slowdance och contemporary. Lisa började tävlingsdansa 2015 och har tävlat framgångsrikt i disco solo/duo samt slowdance solo/duo. I höst blir det premiär för flera stilar på tävlingsgolvet vilket hon ser fram emot mycket.Lisa placerade sig på en 6.e plats i disco solo på junior SM 2018 via Svenska Danssportförbundet & Riksidrottsförbundet samt på en hedrande 4:e plats på Nordic open i disco solo 2019. Lisa har även genomfört flertalet dansuppvisningar i Lidköping. 

Vid sidan av skolan arbetar hon extra på Skogshyddan i Lidköping och driver eget ”Lisas Fika” där hon själv bakar och skapar bakverk som hon sedan säljer via kontakter och instagram. Intäkterna skänker hon sedan till två organisationer som ligger henne varmt om hjärtat, ”Mind” och ”Cancerfonden”.

Lisa påbörjade en dansläraraspiranttjänst på Independance Academy för framtida tränare i januari 2020 och började då att gå bredvid i undervisningen av discoklasser för barn.

Bild saknas

Adina Inhammar

Adina går första året på Ekonomiprogrammet vid De la Gardiegymnasiet i Lidköping.

Hon har dansat sedan 4 års ålder. Passionen för dansen har alltid funnits där och har provat flera stilar. De senaste åren har inneburit träning i disco, slowdance, teknik, show case, contemporary samt brittisk freestyle. Adina började att tävla 2014 och har tävlat framgångsrikt i disco, slowdance och brittisk freestyle i solo, duo och trio. Hon tog bronsmedalj i Nordic open 2018 och var uttagen till WDSF World Championship i Belgrad 2019 men fick pga fotskada tacka nej och blickar nu framåt mot nya framgångar på tävlingsgolvet. Adina har även genomfört flertalet dansuppvisningar i LIdköping. 

Vid sidan av skolan arbetar hon extra med utdelning av reklam och har gjort sedan 2018. Adina sommarjobbar även på Götene Kyltransporter med lokalvård i kontorslandskapen.

Adina påbörjade en dansläraraspirantjänst på Independance Academy för framtidatränare januari 2020 och påbörjade då gå bredvid i undervisningen av slowdanceklasser för juniorer. Adina har också påbörjat steg 1 discotränarutbildning via Svenska Danssportförbundet. 

Bild saknas

Liv Dahlberg

Liv går andra året på naturvetenskapliga programmet vid De la Gardiegymnasiet.

Hon började dansa vid fem ålder med barndans och har genom åren dansat och tränat flera olika dansstilar så som disco, hiphop, commercial jazz, balett, showcase, dancehall och slowdance. Den dansstil som alltid fått störst fokus är discodansen och är det än idag. Träning är betydelsefullt för henne och Liv tränar fortfarande mycket dans och då främst disco och slowdance. Hon har även tävlingsdansat framgångsrikt under fem år i både disco solo och duo. Liv har även deltagit på flertalet dansuppvisningar i Lidköping såsom Lidköpings Kultur- och Näringslivsgala två år i rad. 

På sommrarna har hon jobbat extra med jordgubbsförsäljning. Liv arbetar sedan 2020 i receptionen på dansskolan och med event för barn & unga i Independance regi.  Under hösten 2020 har hon slutfört en danslärarassistenttjänst vid Independance Academy i undervisning av discodans.

Liv har genomfört steg 1 discotränarutbildning och är examinerad av Svenska Danssportförbundet. 

Bild saknas

Natalia Gres

Mer info kommer 

Bild saknas

Thea Svensson

Thea har dansat sedan 9 års ålder. Dansen är en stor passion och har tränat hiphop koreografi och improvisation, disco, jazz, showcase, dancehall, highheel samt balett. 

Hon har tävlingsdansat under många år både i disco solo/duo/small team samt hiphop solo/duo/small team. Thea fastnade för hiphopen och tävlade både nationellt såsom SM och internationellt på EM och VM i både solo &  duo. I samband med SM 2018 knep hon silvret i duo och bronset i solo via Svenska Dansportförbundet. Den främsta internationella placeringarna är genom VM 2018 i Tjeckien då Thea hamnade på en 7e plats i duo och en 6e plats i solo och kammade hem silvret i dancehall. 

Bild saknas

BIANCA RASIC

Bianca har under många år tränat och tävlat i disco, slowdance, brittisk freestyle och hiphop både nationellt och internationellt.

Hon representerat Sverige flera gånger på både EM och VM. Första gången på EM i juniorklassen år 2013 endast 12år gammal.

 

Bianca har tävlat för Independance och IDSK både i solo, duo och small team.

Hon har meriter med sig i bagaget som 3a duo i World cup, 2a i solo på SM, 8a på NM och en fantastisk 12:e plats på VM.

Bianca var också en av dansarna i Svenska Danssportsförbundets elitsatsning.

 

Bianca har uppträtt på flera stora uppvisningar såsom Kultur- och Näringslivsgalan, Invigningen av Konstafton och Rosa Bandet galan.

Bild saknas

Bill Ottosson

Bild saknas

Sture Ottosson

Bild saknas

Mattias Ahlm

Mattias slutförde studierna 2017 vid Katedralskolans samhällsprogram med inriktning media. Musik och dans har alltid varit ett stort och brinnande intresse för Mattias. Han startade sin danskarriär med bugg hos Skara rockarna som barn under 4 år och provade även att tävla. Sedan 2011 har det varit hiphop och streetstilar som fångat intresset helt och han tar fortfarande klasser själv. Så dansen är något som följt honom genom hela livet. Mattias har även ett stort intresse för musik och mixar själv, helst inom hiphop genrar. Han har gjort flera mixar till Independance Academy som har koreograferats och använts vid event och elevshower. Mattias har även arbetat extra på Bogrens Salonger (2016-2017) som tex lightjockey och bartender. Han var ansvarig för ljud och ljus i samband med Independance Academys elevföreställningar ”Expressions” 2019.2011 ställde han upp i ”Sikta mot Stjärnorna” i Skara och tog hem segern genom ett egenkoreograferat dansnummer. Samma år höll han även uppvisning i Skara ishall för ca 400 besökare. Mattias har deltagit i flera uppvisningar i Lidköping med Independance Academy. 

Mellan åren 2011-2017 agerade han ishockeydomare på distriktsnivå i Skara ishockeyklubb. Han har även arbetat extra som trädgårdsmästare och hallvärd för LIDBIL mellan 2014-2016. Som hallvärd genomförde han tvätt av bilar, provkörningar och välkomnade kunder. Han har även arbetat säsong i Kläppen (2018-2020) som liftvärd och i Trysil (2017-2018) som servitör och vaktmästare. Mattias har även arbetat på Jula hotell- och Konferens som servitör (2017-2018). Under hösten 2019 arbetade Mattias som förskolevikarie på fritids.

Mattias har under hösten 2020 slutfört en danslärarassistenttjänst vid Independance Academy i undervisningen av hiphopklasser för barn. Mattias har genomgått steg 1 hiphop tränarutbildning via och är examinerad av Svenska Danssportförbundet. Mattias har även genomgått och examinerats av Svenska Gymnastikförbundet från deras kurs "Introduktion gymnastikens baskurs - träning och tävling. 

Bild saknas

Thim Karsmo

Thim har en gedigen bakgrund i buggens värld. Sedan han började tävlingsdansa 2002 har han hunnit med många framstående placeringer som tex ett antal guldmedaljer i bugg ungdom, junior samt vuxen A-klass inom Svenska Danssportförbundet. Thim tog tillsammans med sin danspartner brons på junior NM 2006, brons på junior VM 2007, en fjärde plats på SM-junior 2008, en fantastisk sjätte plats på VM-senior 2008 samt en fjärde plats på EM-senior 2008. Idag tränar och tävlar Thim i bugg och dubbelbugg på högsta elitnivå för vuxna. 

Vid sidan av den egna tävlingskarriären har Thim utbildat sig på kursledarutbildningar inom Svenska Danssportförbundet i bugg 2008 och 2009. Han har även gått introduktionskurs till bedömning av BRR-danser i Stockhom. Sedan några år tillbaka undervisar Thim även på sin hemmaklubb - Skararockarna DF. Där undervisar han barn, ungdomar och vuxna. Han är också flitigt anlitad som tränare och gästtränare hos andra klubbar som söker hans komptens. Han är även ute i skolorna i årskurs 9 på högstadiet och introducerar buggen för elevera innan skolorna arrangerar ett socialdansevent i Folkets park i Skara. 

Thim har också suttit i styrelsen för Västergötlands danssportförbund samt sitter idag som styrelseledamot i Skararockarna DF. 

2010 belönades Thim med Ekrosen stipendiet och 2014 Skara kommuns ungdomsledarstipendium. 

Bild saknas

Martine Camilla Braenna

Martine är uppvuxen i Oslo och har en gedigen utbildning och bakgrund i dansen- och showens värld. 

Mellan åren 2003-2012 dansade hon på "Norska Operan & Balett´s balettklasser. Martine har en examen från Konsthögskolan/Baletthögskolan i Oslo i jazz och balett från åren 2012-2016. Därefter gick flyttlasset till New York och Braodway Dance Center där hon under 2017 genomförde proffsklasser under ett år. 

Martine har dansat och tävlat på hög nivå i balett, jazz, showdans, modernt, disco samt slowdance och freestyle. På sin meritlista för tävlingsdans finns stående världsmästarinna i discodans mellan åren 2009-2012, en tredjeplats i "Jeune Ballet Mediterraneen" 2011, europamästarinna i jazz 2013, hon kom på en tredjeplats i "The nordic baltic ballet competition" 2012, finalist i jazz och modernt vid europamästerskapet 2015. 

Hon har stått på scen och medverkat i flera uppsättningar med sin scenkonst. Mellan åren 2004-2009 medverkade hon som bakgrundsdansare i "Melodi grand Prix Junior", huvudrollen i uppsättningen "Putti Plutti Pott" i Oslo 2000-2012, elevföreställningar på Kungliga balettskolan i Oslo 2003-2012, mellan åren 2003-2012 dansade hon "Svansjön och nötknäppare" i barnuppsättningar vid Nationalbaletten, 2013 deltog hon i dokumentärfilm "Balettguttene", uppsättningar vid Konst-och Baletthögskolan i Oslo 2012-2016, hon har medverkat som magiassistent & dansare ihop med Alexx Alexxander "Defying Gravity" 2016, under 2017 hade hon en av de framstående rollerna i "Cabaret" i Oslo, 2017 dansade hon showcase på "Alvin Ailey American Dance theatre" i New York, bakgrunddansare 2018 i "Stjernekampen", dansare och koreograf mellan åren 2016-2019 "Show de Vida danskompani och under åren 2018-2019 befann sig Martine i Paris och jobbade som dansare på "The Moulin Rouge". 

Hon har fått flera utmärkelser och stipendier för sina enastående framgångar så som "Årets Nykomling" Danceawards 2009, "Årets Idrottsutövare" 2011 vid Akers Avis Groruddalen Sports Gala. Martine tilldelades "Drömmstipendiet" 2011, "Folkets pris" 2012 vid Danceawards, hon erhöll stipendie av Kulturrådet i Norge 2017 samt erhöll "Skipsreder Tom Wilhelmsen" stipediet två år i rad 2016-2017. 

Martine har dömt tävlingar nationellt och internationellt, hållit workshop ute i europa i bland annat jazz, modernt, disco, freestyle samt slowdance. Hon har gästat länder som Vitryssland, Tyskland, Ukraina, Moskva samt Sverige. Hon var hos oss på Indedance 2015 på dancecamp i disco. Hon har också koreograferat till föreställningar i Oslo i jazz och undervisat på Danseklubben Studio1. 

Under somrarna har Martine dansat vid "the royal ballet school white lodge" - London, "The royal ballet school covent garden" - London, "Den konglige Danske Balletskole" - Köpenhamn samt "The international Dance academy" - Los Angeles. 

Martine undervisar i disco övad/avancerad/elit samt discoteknik avancerad/elit 

 

Hemsidan producerad av
Knockout Webbyrå