Personal

Det är vi som är personalen på IndepenDance Academy.
Vårt mål är att guida er genom dansens värld på ett professionellt sätt.

Bild saknas

Emma Kvanth

Emma är född och uppvuxen i Lidköping där hon studerade samhällsprogrammet, humanistisk gren med fördjupning i internationella relationer och politik, vid De la Gardiegymnasiet. Efter gymnasiet utbildade hon sig till sjuksköterska vid Högskolan i Skövde och avlade examen i januari 2001. Emma jobbade mellan 2001-2009 på Sjukhuset i Lidköping inom kirurgi och ortopedi. Hon har även arbetat på Ambulansen i Skara 2013, samt tillfälligt runt om på sjukhus och vårdcentraler i Syd -och Nordnorge.

Under hösten 2003 fördjupades kunskaperna i idrottsmedicin vid Karolinska institutet.

Rörelse och aktivitet har alltid varit viktigt för Emma. Hon började vid 4-års ålder med barngymnastik i Vinningaortens gymnastikförening. I januari 1989 började Emma dansa disco på Helens dansskola i Lidköping. Mellan åren 1989-1999 tävlade hon framgångsrikt i singel-, par- och gruppdisco. Hon blev bl a Nordisk bronsmedaljör i singeldisco och pardisco 1996. Hon tillhörde även Svenska landslaget i disco 1996 där hon representerade Sverige i kategorin singeldisco. Emma har under många år tagit klasser i disco, jazz, balett och lärt sig grunderna i några av pardanserna.

Efter nio år som elev började hon i januari 1998 att undervisa i discodans. Emma avlade sin danslärarexamen i maj 2004 inom Sveriges danspedagogers riksorganisation (SDO). Hon har deltagit flitigt på förbundets kongresser och seminarium för att inspireras, utvecklas och uppdateras. Emma undervisar barn och ungdomar i disco, hiphop, mtv-jam, freestyle discojazz, slowdance samt dansteknik, allt från nybörjare upp till elitnivå. Hon undervisar även vuxna och inspirerar dem att ge sig hän dansens rörelser. Emma har under många år undervisat och coachat många barn och ungdomar som genom åren satsat och fortfarande satsar på tävlingsdans i Lidköping inom disco, slowdance, freestyle discojazz och hiphop i alla åldrar från 5 till 20 år. Under hennes många år som lärare har Emma coachat fram flerfaldiga mästare och mästarinnor, samt dansare som fått representera Sverige internationellt och därigenom satt Lidköping på danskartan. Hon är även utbildad domare i SDO och har anlitats flitigt som domare i Sverige samt våra grannländer Norge och Danmark. Emma har dömt både Svenska-, Norska- och Danska mästerskapen i disco, hiphop och performing art. Hon har även genomfört workshops i Sverige, dels med dansundervisning men också föreläst om kostens betydelse, ätstörningar samt skönhetsideal. Föreläsningar har också hållits om idrottsskador och praktiskt visat hur ungdomar kan hjälpa varandra om olyckan varit framme under träning eller tävling. Under många år genomförde hon även modevisningar, brudvisningar, hårvisningar, div uppvisningar, talangjakter. Emma var Lidköpings Lucia 1995, Skaraborgs Lucia 1997 och Tärna i Sveriges Lucia 2000. 

2006 tilldelades Emma Lidköpings kommuns idrottsstipendium "För insatsen inom danssporten och engagemanget i tävlingsdansverksamheten".

Under många år har Emma arbetat med barn och ungdomar inom Skapande skola i Lidköping, Skara, Götene och Ardala. Undervisningen har varit allt från förskoleklass upp till högstadiet och gett barnen och ungdomarna en inblick i dansens värld. Emma har sedan 2011 ett samarbete med Västra Götalands konståkningsförbund och undervisar då deras elever i olika sorters dans på Skatecamp i Lidköping. Här deltar ungdomar som är nybörjare och ända upp till Sverigeeliten inom konståkning. 

Bild saknas

Ana Lakic´

Ana började sin danskarriär vid 6 års ålder i Belgrad, Serbien. Hon dansade och tävlade för klubben ”Mladost” i Latin och Standard på nationell nivå. 2006 bytte hon dansskola och tillhörde istället ”Art Of Dance” i Belgrad och fortsatte sin tävlingskarriär på både nationell nivå och internationell nivå i Latin, Salsa och Standard. Samma år började Ana jobba som danslärare för vuxna och barn i Latin. Under 2008 åkte Ana till Dubai för att utveckla sina danskunskaper och fick då den stora äran att möta och ha seminarier med Tatiana Lahvinovich och Zoran Plohl, senior världsmästare i Latin. Detta kom att bli en mycket inspirerande resa. År 2009 bytte Ana klubb till ”Vracar” i Belgrad, den bästa dansklubben i Serbien. Hon blev Serbisk senior mästarinna i Latin tre år i rad . På klubben ”Vracar” undervisade Ana i Salsa-Latin barndans "Latin-kidz" med 300 barnelever samt har även undervisat ungdomar och vuxna Salsa-Latin och Standard.

2013 gick flyttlasset till Sverige och Lidköping och Ana började då undervisa i latin på Helens dansskola i Lidköping och Skövde där hon coachat fram eleverna till mycket fina placeringar och prestationer. Ana är en energisk, positiv och målmedveten lärare och dansare. Hon brinner både för pardans i motionsform och för tävlingsdans. Hon är mycket omtyckt bland elever, föräldrar och kollegor. Under pardans SM 2014 coachade hon fram eleverna till många fina medaljer och mästartitlar. 

Ana har serbiska som modersmål och har erfarenheter av att bedriva undervisning på serbiska, svenska, engelska samt spanska.

Bild saknas

Karin Odermatt

Karin är född och uppvuxen i Schweiz. Hon flyttade sedan till England och därefter till Italien för att slutligen börja på Cirkusskolan i Berlin. Hon jobbade efter avslutad utbildning 7 år i en Trapezduo och uppträde runtom i världen och vann flera priser med detta nummer. Det var flera Varieteer, Företagsevents och Festivaler. Bland annat Cirque de soleils Dinnershow i Berlin under tre år. Under den tiden hade hon en coach från Moskva Statscircus som tränade henne under ett år i solotrapets. Efter att ha fått barn och flyttat till Skandinavien börja hon jobba tillsammans med Jocke Assarsson från Lidköping i Köpenhamn på nordens största dinnershow med 1000 sittande middagsgäster. Hon uppträde med luftring, luftrep, trapets och comedy och de gjorde mer än 900 shower. Varje år tog hon workshops i clownerie med en av världens bästa clownlärare i Frankrike. 2011 flyttade de till Sverige. Hon har tagit examen i anatomi, fysiologi och sjukdomslära, rest regelbundet till New York för att träna pole fitness och för att ta sin licens till instruktör i pole fitness. 2014 tog hon sin examen. Tillsammans med Jocke har hon skrivit och spelat in flera TV-serier till SVT Barn tv "Jecko & Jessie" , har skapat en egen show med livemusic och 7 artister som spelas varje vinter i Sälen. På sommaren ansvarar de för Kolmårdens underhållning för parkens besökare. De har även uppträtt på Events som arrangerats av Ericsson, Mary Kay, Volvo, Toyota, Gothia cup, Partille cup, Tupperware samt Barnfestival och Astra Sceneca.

Karin älskar sitt jobb och allt som hänger ihop med det.

Genom åren har hon lärt sig mycket om kroppen, hur man bygger muskler och hur man tränar på ett bra och sunt sätt. Kost är en del också som påverkar detta vilket hon har mycket kunskap om. Hon vill gärna dela med sig sina erfarenheter och tränar på ett roligt och spännande sätt.

Karins modersmål är schweizerdeutsch och hon har erfarenhet av undervisning på svenska, engelska, franska, tyska och danska.

Bild saknas

Sabina Westerling

Sabina har studerat samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning Dans & Teater, på Katedralskolan Skara och tog examen 2014. Hennes huvud -och specialinriktning var danstekniker.
Under sin studietid på gymnasienivå undervisade hon elever på Djäkneskolan, Skara i flera olika stilar så som modernt, balett och hiphop.

Hösten 2014 tillbringade hon på Åsa Folkhögskola fivestyles där hon fick möjligheten att utveckla sin egen danskunskap samt öka kompetensen i de olika stilarna inom streetdansen så som Popping, Locking, Hiphop, Breaking och House. Sabina har också under utbildningstiden fått mycket kunskap om stilarnas historia. Sabina har dansat på Helens Dansskola i Lidköping sen 2007, hon har tagit klasser och utvecklats inom Disco, Hiphop, Balett, Jazz, Modernt och Bugg. Hennes största meriter har tagits i Discodans, HipHop och Battles. Sabina är en rutinerad tävlingsdansare på nationell och internationell nivå. Hon har tillhört svenska landslaget flerfaldigt i disco och hiphop. I början av 2014 började hon intressera sig för tävlingsformen Battles och började tävla i detta med stor framgång både nationellt och internationellt.

2012 började Sabina att undervisa i disco i Skövde och examinerades 2012 i Sveriges danspedagogers riksorganisation i steg 1 utbildning i disco samt är examinerad steg 1 i hiphop. 

Sabina satsar helhjärtat och målmedvetet på sin personliga utveckling samt ledarskap i sin dansundervisning, och hoppas kunna hjälpa eleverna till en personlig utveckling inom hiphopdansens stilar. Hennes främsta meriter är  SM Disco 2010 bronsmedaljör singel, SM Disco 2011 bronsmedaljör singel, Svenska Mästarinna Hiphop 2012 singel, Nordisk Mästarinna 2012 pardisco, EM  Hiphop 2013 bronsmedaljör singel, SM Hiphop 2013 bronsmedaljör singel, SM Hiphop 2014 bronsmedaljör singel, SM Battles 2014 silvermedaljör. 

Bild saknas

Amanda Holgersson

Amanda tog examen 2016 vid De la Gardiegymnasiets samhällsprogram med inriktning media.
Hon var en del av Elevkårstyrelsen och var därmed med och skapade en mer givande skoltid för andra elever.

Hon har arbetat på Café Bella Mi, Lidköping och trivdes med kundkontakten och serviceyrket. Hon har tidigare jobbat extra som barnvakt.

Amanda har dansat i ungefär 15 år i flera olika stilar såsom tex disco, hiphop, jazz, klassisk balett och slutade sin tävlingskariär i discodans och freestyle disco jazz 2017.

Att regelbundet åka på dansläger och workshops har varit en stor del i dansutveklingen, Amanda har lätt för att ta in och lära ut koreografi. Hon älskar dansen och brinner verkligen för att dansa själv och för att undervisa barn. Under åren har hon åkt med på tävlingar och coachat och stöttat de nya yngre tävlingsdansarna. Hon har dansat discodans, commercial jazz,  hiphop, freestyle disco jazz, balett och hiphop improvisation. 

Stora tävlingsframgångar och mycket träning inom discodansen har tagit henne upp till den högsta Sverige eliten i singeldisco och pardisco.

Amanda är en rutinerad tävlingsdansare på elitnivå som tävlat både nationellt och internationellt på NM, EM, och VM. Meriter som står högst upp på listan är Nordisk junior mästarinna i pardisco 2011 tillsammans med Rebecka Rundqvist samt Svensk junior mästarinna i singeldisco 2012. 

Amanda är mycket ambitiös, glad, inspirerande och driven i det hon gör. Hon har sedan tidig ålder varit oerhört målmedveten och fokuserad på de uppgifter hon haft framför sig. 

 

Bild saknas

Frida Lundström

Frida är uppvuxen utanför Vara och har alltid haft ett stort intresse för idrott och träning. Sedan barnsben har idrotterna avlöst varandra, gymnastik, fotboll och dans. Hon har en meriterad bakgrund som AG gymnast och Rock´n roll dansare.

Hon har studerat vid Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. I juni 2014 tog hon kandidatexamen efter tre års heltids studier på Tränarprogrammet vid GIH. Där har hon fått massor av kunskap om bland annat människokroppen, träning, hälsa, ledarskap och organisation.

Fridas starka vilja och målmedvetenheten har hjälpt henne genom livet, inte minst under de år som elitdansare där hon har ett SM-guld.

Att leda och utveckla människor har alltid varit ett stort intresse, vilket Frida också började med tidigt. Hon har nu samlat på sig tio års erfarenhet av ledarskap i olika föreningar, förbund och organisationer. Hon har sedan sin examen jobbat på olika gym som personlig tränare, gruppträningsansvarig samt instruktör. Samt tidigare haft uppdrag i Svenska Danssportförbundet där hon främst arbetade med verksamhetsområdet elit. Där hennes roll var att stötta dansarna som ingick i elitsatsningen i respektive gren. Nu jobbar hon med träning och hälsa på heltid.

 
Bild saknas

Hanna Baudtler

Hanna tog studenten vid Barn- och Fritidsprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping 2018 och har genom sin utbildning erfarenhet av arbete och pedagogik med små barn. 

Hanna har under många år dansat disco och hiphop samt tävlingsdansat med flera framgångsrika placeringar. Hon tränar fortfarande disco flera gånger i veckan. 

Hon trivs med att arbeta med barn och möta nya människor och tycker om att anta ny utmaningar och att se möjligheter.

Under sommaren 2016 arbetade hon som cafébiträde på Pingstkyrkans Café i Lidköping och under 2017 jobbade Hanna på Pinchos i Lidköping.

Under våren 2017 undervisade hon barndans, hiphop kidz och commercial jazz på Independance och under hösten 2017 undervisade Hanna disco från 5 år upp till 17 år, hiphop och discoteknik. 

Hanna undervisar i disco, dansteknik, hip hop, barndans och street jazz från 3 år upp till vuxna. Hon har även hand om barnkalas och dansar, leker och är kalasvärdinna på Independance. Hon undervisar även i dans i skolor i kommunen samt andra event i samarbete med Lidköpings kommun.

Bild saknas

Thim Karsmo

Thim har en gedigen bakgrund i buggens värld. Sedan han började tävlingsdansa 2002 har han hunnit med många framstående placeringer som tex ett antal guldmedaljer i bugg ungdom, junior samt vuxen A-klass inom Svenska Danssportförbundet. Thim tog tillsammans med sin danspartner brons på junior NM 2006, brons på junior VM 2007, en fjärde plats på SM-junior 2008, en fantastisk sjätte plats på VM-senior 2008 samt en fjärde plats på EM-senior 2008. Idag tränar och tävlar Thim i bugg och dubbelbugg på högsta elitnivå för vuxna. 

Vid sidan av den egna tävlingskarriären har Thim utbildat sig på kursledarutbildningar inom Svenska Danssportförbundet i bugg 2008 och 2009. Han har även gått introduktionskurs till bedömning av BRR-danser i Stockhom. Sedan några år tillbaka undervisar Thim även på sin hemmaklubb - Skararockarna DF. Där undervisar han barn, ungdomar och vuxna. Han är också flitigt anlitad som tränare och gästtränare hos andra klubbar som söker hans komptens. Han är även ute i skolorna i årskurs 9 på högstadiet och introducerar buggen för elevera innan skolorna arrangerar ett socialdansevent i Folkets park i Skara. 

Thim har också suttit i styrelsen för Västergötlands danssportförbund samt sitter idag som styrelseledamot i Skararockarna DF. 

2010 belönades Thim med Ekrosen stipendiet och 2014 Skara kommuns ungdomsledarstipendium. 

Bild saknas

Vilde Semmelhofer

Vilde tog studenten vid Samhällsvetenskapliga programmet, med inriktning beteendevetenskap, på De la Gardiegymnasiet i Lidköping 2018.

Vilde har sedan två år tillbaka arbetat extra i servicebranschen. Hon har arbetat som servitris och köksbiträde på Café Stallet, Läckö Slott, Pinchos Lidköping samt som cafébiträde i Villa Restaurangen i Lidköping. 

På fritiden dansar Vilde främst disco och har flera fina tävlingsmeriter inom discodans. 

När hon slutade grundskolan fick hon utmärkelser för sin positiva inställning. 

Vilde arbetar i vår reception och ansvarar för barnkalas på Independance både som värdinna och undervisar i dans.

Bild saknas

Anna Arvidsson

Anna har lång erfarenhet av dans i olika former. Hon har själv dansat sen barnsben och har gått Estetprogrammet med inriktning dans på Lagmansgymnasiet. Anna har gått Förberedande musikalartistlinje på Dansforum i Göteborg, Plattformen Unga ledare med Riksidrottsförbundet, RF och Förberedande kursledarutbildning med Danssportförbundet, DSF. 2017 tog hon examen från Balettakademien i Göteborg. 

Anna har tävlat i dubbelbugg, bugg, lindy hop och boogie woogie. Hon har deltagit i tre SM-finaler i dubbelbugg samt två i lindy hop. Hon kom tvåa på VM i dubbelbugg och femma på NM i lindyhop.

Anna har också dansat i Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och medverkat i Eldfågeln på Göteborgsoperan. Hon har bl.a. undervisat i lindy hop och bugg och på senare tid i balett, barndans och street jazz.

 

Bild saknas

Matilda Lindgren

Matilda går Estetiska programmet på Västerhöjdsgymnasiet i Skövde. 

På fritiden arbetar hon som gymnastiktränare på Skövde gymnastikförening och undervisar barn och ungdomar mellan 3-18 år. Hon har ägnat större delen av sitt liv åt gymnastiken. 

Hon har via Gymnastikförbundet gått utbildningar såsom baskurs, trupp basic, trampett steg 1, tumbling steg 1 samt fristående steg 1. Matilda kommer under hösten att fortsätta att utbilda sig via Gymnastikförbundet för att skaffa sig mer kunskap och därmed en högre grad på sin utbildning. Hon har tränat och tävlat mellan åren 2007-2015 och har undervisat sedan 2014 i Skövde. 

2017 undervisade hon i gymnastik på Stadium Sports Camp som juniortränare. Där arbetade hon i team med andra ledare och alla deltagarna. 

Matilda har även deltagit i amatörteater som dansare. Hon har även arbetslivserfarenhet som kassapersonal, arbete i musikaffär samt som servitris i Skövde. 

Matilda kommer under hösten att undervisa i barndans och akrobatik hos oss. 

Bild saknas

Selma Billeschou

Selma går tredje året på Ekonomiprogrammet på De la Gardiegymnasiet. Under sina skolår har hon varit driven och visat prov på ledarskap då hon bl.a varit elevrådsordförande på Fredriksdalskolan 2015-2016 och konferencier på World´s children prize konference. Selma har också varit ungdomsreporter på Nya Lidköpingstidningen under 2017. Under sommaren 2018 kommer Selma att arbeta som cafébiträde på Läckö slotts stallcafé. 

Selma har varit ungdomsledare för barn och ungdomar mellan 6-14 år i Majåkerskyrkan mellan åren 2016-2018. Hon har även varit ledare för barn i åldrarna 6-7 år hos Lidköpingsgymnasterna under våren 2018. Selma har undervisat i dans på Introduktionsprogrammet på De la Gardiegymnasiet 2017-2018. 

Selma har själv dansat sedan 2002 i stilar som disco, jazz, mtv, slowdance, ragga/dancehall, hiphop samt chairdance. Selma är sedan 2009 aktiv tävlingsdansare och har tidigare tävlat i disco samt hiphop och tävlar fortfarande i slowdance i Svenska Danssportförbundet. Hon har många fina meriter på tävlingsgolvet i disco, hiphop samt slowdance. 

Selma kommer att arbeta i vår reception samt assistera i undervisningen på discokidz nyb 5-6 år. 

Bild saknas

Hanna Börjesson

Hanna är född och uppvuxen i Lidköping. 

Hon har studerat på De la Gardiegymnasiet och tog examen 2015 från Barn- och fritidsprogrammet. 

Direkt efter studenten arbetade hon i vården på älderboende i Lidköping och som gruppinstruktör i Vara och ledde då pass i dansmix för barn samt step, core, skivstång och pilates. 

Sedan 2016 arbetar Hanna som personlig assistent i Götene. Hon har även arbetsliverfarenhet från service i restaurangbranschen. 

Dans, sång och musik har alltid varit en stor del av Hannas liv. Under många år har hon själv dansat flera olika stilar bland annat disco och jazz. 

Hanna tävlingsdansade i disco solo och duo under många år. 

Hon har även spenderat mycket tid på Musikskolan i Lidköping där hon tog sånglektioner, sjöng i kör och spelade tvärflöjt.

2017 medverkade Hanna i Revymakarnas uppsättning av West side story & Familjen Adams på Skövde stadsteater.

Hanna kommer främst att undervisa i barndans hos oss.

Bild saknas

Samuel Andersson

Samuel tog examen från Naturvetenskapliga programmet på Uddevalla gymnasieskola juni 2018. Han har under skoltiden haft ett stort intresse för fysik och deltagit i internationella fysikolympiader 2018 och knep bland annat en bronsplacering. 

Efter examen började han arbeta som skiftesledare inom restaurangbranchen.

Samuel har själv utövat parkour under många år och har ett brinnande intresse av att förmedela sina parkourkunskaper vidare till andra unga. 

Han har gått baskurs ledskap för barn och ungdom via Svenska Gymnastikförbundet.

Samuel jobbar sedan 2017 som ledare för barn och ungdomar i parkour på Uddevalla gymnastik- och parkour förening. Där har han erfarenhet av att undervisa i åldrar mellan 6-19 år. 

Samuel kommer att undervisa i parkour hos oss.

 

Bild saknas

Gabriela Carrasco

Gabriela är född i Mexiko och startade där sin polefitnessträning 2012. 

2014 blev hon certifierad av Mexican Federation of Polefitness och startade därmed att undervisa. 

Gabriella har tävlat i Mexiko dels som amatör och dels som proffs. Hon har en silvermedalj i tävlingen "Region Del Golfo"

Som instruktör har Gabriella undervisat på tre olika studios runt om i Mexiko och har där utvecklat sina elevers kunskaper, styrka och flexibilitet. 

För två år sedan gick flyttlasset till Sverige tillsammans med sin make. Här har Gabriela sedan fortsatt att utveckla sin kunskaper genom träning med Karin Odermatt.

 

Bild saknas

Ella Törn Larsson

Ella går andra året på Ekonomiprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping.

Ella har dansat sedan hon var 4 år då hon började med barndans. Hon har sedan dess dansat, disco, disco slow, engelsk freestyle, hiphop, mtv- show crew och jazz. Det Ella fastnade mest för var disco där hon har tävlat flitigt med fina framgångar både nationellt och internationellt på EM, VM och World Cup fram till 2017. 

Högst upp bland meriterna nationellt finns en silver medalj på SM i disco duo samt en bronsmedalj på World Cup 2015 i disco duo. Hon har också dansat på Lidköpings kultur- och näringslivsgala och har genomför flera uppvisningar i olika dansstilar och event. 

Ella arbetar extra på Café Bella Mi i Lidköping.

Ella kommer att arbeta i receptionen och som danslärarassistent hos oss på Independance.

Bild saknas

Simon Ringman

Simon har gått Estetiska programmet med inrikting dans i Vara och tog examen 2010. Därefter utbildade han sig vid Balettakademins 3-åriga yrkesdanslinje i Göteborg och har ett gediget CV som dansare och koreograf. 


Han har arbetat som danslärare i flera olika dansstilar. Han koreograferar just nu för Charlies teater/ Folkuniversitetet och har varit dansare till artister och arrangemang som tex Lena Philipsson, Fredrik Kempe och P3 Guldgalan. Simon har haft musikal- och teaterroller i "Singín in the rain", "Pippi Långstrump", "Klas Klättermus", "Bugsy Malone" och är nu högaktuell i uppsättningen "West side story" som just nu spelas på Skövde Stadsteater. Simon kommer även att vara en del av ensemblen i Skövde Stadsteaters uppsättning av "Familjen Adams". 

Simon har undervisat i barndans på Skara Yogastudio under 2017 samt håller i dansinspirerade danspass på STC i Skara. Han har även varit dans- och kursledare i bland annat bugg hos Varaslättensbuggare. 


Han har också en gedigen bakgrund som tävlingsdansare med fantastiska meriter inom bugg, boogie woogie, rock´n´roll samt lindy hopp med flera final- och pallplatser i SM, NM DM samt Lag-SM och varit rankad 2:a i Sverige. 

Bild saknas

Oskar Örn

Kommer att vara ledig mellan januari till april 2019.

Oskars största intresse är en aktiv livsstil. Han tävlar själv i Freerunning och har deltagit i "Ninja Warrior Sverige" två år i rad. Oskar har även ett stort intresse för teknik och tycker om att själv finna lösningar på problem som uppkommer i hans aktiva vardag. 

Oskar gick grundskolan i Färgelanda och har studerat på Teknikcollege i Uddevalla mellan åren 2010-2013 och har genom detta arbetslivserfarenhet från Midroc Redoverken AB som projektsupport av och till mellan åren 2013-2015. Han har även vikarierat som lärare på högstadiet i Uddevalla under 2017.

Mellan åren 2011-2013 var Oskar ledare i parkour och gymnastik i åldrarna 7-28 år på Kropps gymnastikförening i Uddevalla. Efter detta började han arbeta som tränare, utbildare, föreläsare och kanslist på UGP, Uddevalla gymnastik och parkour under åren 2013-2016. Han föreläste i skolor och hos andra föreningar om parkour samt utbildade nya ledare inom detta område. Oskar höll även i träningar för barn från 7 år samt upp till vuxengrupper. 

Oskar har genomgått utbidningar via Gymnastikförbundet så som baskurs barn och ungdom (2011, Uddevalla), trampolin steg 1 (2012, Uppsala), parkour/freerunning steg 1 (2013, Uddevalla). 

Idag driver Oskar eget företag som frilansare med mestadels uppdrag i Västsverige med träning och inspirationsföreläsningar. Han genomför nu ett jobb på uppdrag av Friluftsfrämjandet innefattande att skriva ett utbildningsmaterial, filma och redigrera instruktioner för naturparkour. 

Oskar kommer att undervisa i akrobatik och parkour hos oss. 

 

Hemsidan producerad av
Knockout Webbyrå